Expeditie Robinson 2.0, Million Dollar Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2.0, Million Dollar Island

Expeditie Robinson 2.0: SBS laat 100 mensen overleven op een eiland

|
|

Laatste update:

Altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson en daar ook een geldbedrag aan overhouden? Dan komt SBS met de ideale oplossing. Ze zijn namelijk aan het casten voor het nieuwe survivalprogramma Million Dollar Island. 

Hoewel er nog weinig inhoudelijks over het programma bekend is, staat één ding vast: Million Dollar Island is niet voor watjes. De 100 kandidaten moeten namelijk niet één, maar twee maanden zien te overleven op een 'onbewoond' eiland. De beloning voor de winnaar is dan wel 1 miljoen euro.

Aanmelding

"Hoe overleef je op een eiland? En hoe zorg je er voor dat jij er straks met de buit vandoor gaat en niet iemand anders van de 100 kandidaten?"  Als je nu direct een idee krijgt over hoe jij dit zou aanpakken, kun je je opgeven via deze link. Voorwaarden zijn wel dat je boven de 18 jaar bent, geen medische klachten hebt en dat je een korte video maakt over waarom jij moet deelnemen.

Kijkcijferkanon

Wij snappen wel dat SBS met een vernieuwde versie van Expeditie Robinson komt. Het RTL-programma, dat op het laatst nog onder vuur lag vanwege de 'slechtste finale ooit' scoort namelijk al jaren hoge kijkcijfers en dat verwachten we ook van de Videoland-editie die morgen om 20:30 uur van start gaat. We zijn benieuwd of SBS dit ook kan bereiken én wie dit programma gaan presenteren. Gingen er geen geruchten dat Dave en Dries Roelvink twee maanden moesten stoppen met hun bezigheden?

Lees verder