Dries en Dave roelvink, nieuw programma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dries en Dave roelvink, nieuw programma

Keren Dries en Dave Roelvink terug op tv zónder Donny?

|
|

Laatste update:

Of je er nu op zit te wachten of niet, maar het heeft er alle schijn van dat Dries en Dave Roelvink binnenkort samen in een tv-programma te zien zijn. Dit doen ze dan alleen wel zonder Donny, zo laat Dries aan RTL Boulevard weten. 

Dries liet aan RTL Boulevard weten dat hij in gesprek is met Talpa. "Ik kan er nog weinig over vertellen, maar het gaat om een tv-format uit Engeland. We kregen te horen dat we twee maanden niet aan het werk zouden kunnen. Dus ik zou twee maanden niet kunnen optreden en Dave zou niet kunnen draaien in het land." Voor Dave zou dit wel een goede manier zijn om het roerige 2019, waarin hij brak met zijn vriendin Julia, achter zich te laten.

Financieel plaatje

Maar niets is zeker, zo blijkt wel. "Daar staat natuurlijk een financieel plaatje tegenover. Ik vraag me af of we daar ooit uit kunnen komen." Ook het feit dat hij dan zijn zoon Donny en zijn vrouw moet uitleggen dat zij niet betrokken worden bij het tv-format, valt de goedlachse volkszanger, die het eind vorig jaar nog aan de stok kreeg met Marc-Marie, zwaar. Maar daar is met deze geruchten nu al wel een einde aan gekomen... We zijn benieuwd wat ze daar van vinden.

Lees verder