Dave Roelvink en Julia Mekkes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink en Julia Mekkes

Het is uit tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes

|
|

Laatste update:

Realityster Dave Roelvink (bekend van De Roelvinkjes) en Julia Mekkes zijn uit elkaar. 

Dat bevestigde Julia, in het dagelijks leven strafrechtadvocate, vandaag zelf nadat ze verschillende geruchten voorbij zag komen in de media. "Vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is. Ik heb Dave niet 'verlaten' en er is absoluut geen ander in het spel", zo verklaart ze in een eerste reactie. 

Relatie Dave en Julia

"Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim drie jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij", aldus Julia. "Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet in kan vinden." Waar Julia waarschijnlijk op doelt: geruchten dat ze vreemdging. Die kloppen van geen kanten, zegt ze zelf. 

Waarom is het uit?

Dave zelf heeft nog niets losgelaten nadat Julia het nieuws de wereld in slingerde. Wel verwijderde hij al hun gezamenlijke foto's van zijn instagram en ontvoglde hij z'n ex. Vader Dries Roelvink reageert tegenover RTL Boulevard op het nieuws en denkt ook niet dat Julia is vreemdgegaan. "Ik ga daar ook over praten met Dave vandaag. Wij vinden Julia de juiste vrouw voor Dave." Dries denkt dat het misliep nadat Dave stopte met drinken voor zijn deelname aan Boxing Influencers. Hij dronk naar verluidt al zo'n tweehonderd dagen niet meer. "Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat", aldus Dries Roelvink.

Lees verder