• Hazes

Sarah van Soelen is weinig positief over Hazes docu: ‘Ben in de val getrapt’

Sarah van Soelen

Er is al heel veel gezegd over het ex-liefje van André Hazes. Zo wilde Sarah van Soelen de documentaire van André tegenhouden­ en er absoluut niet in voorkomen. Toch heeft ze ‘m, net als de rest van Nederland, ook gekeken en is ze er weinig positief over.

Sterker nog: ze heeft het gevoel dat ze in de val is getrapt. Dat vertelt ze aan Shownieuws. 

Keiharde woorden

In de documentaire is een scène te zien waarin André over de relatie met Sarah spreekt. Sarah zou het, volgens Dré, “gewoon nét niet zijn”. Deze woorden komen keihard binnen bij Sarah. Zij heeft het gevoel dat ze in de val is getrapt en is het er niet mee eens dat ze afgeschilderd wordt als een soort tussenstation.

Aan de kant gezet

In Story doet Sarah hier zelfs nog een schepje bovenop. Zij benadrukt André destijds naar een afkickkliniek te hebben gestuurd. “Ik heb zijn manager gebeld en gezegd dat hij direct naar Spanje moest komen. Dat is toen ook gebeurd. We zijn toen nog een tijdje in de kliniek geweest samen. En dan word je aan de kant gezet, voor wat? Voor niets!”

De relatie tussen de twee is nogal turbulent. Eigenlijk net als iedere relatie in het leven van André Hazes. Waar ze kortgeleden nog tegen RTL Boulevard vertelde dat ze hoopte dat het goed met hem gaat, heeft ze nu nog weinig goeds te zeggen over de volkszanger.

De documentaireserie André Hazes is te zien bij Videoland. Wij hebben 'm ook gezien, dit is wat we van de Hazes-docu vonden.