André Hazes en Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes en Sarah van Soelen
OphefBN'ers

Sarah van Soelen wil documentaire André Hazes tegengaan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Isabel Ockers

Het eeuwige drama rondom André Hazes en zijn ex Sarah van Soelen lijkt nooit te eindigen. De familie Van Soelen onderneemt nu stappen tegen Hazes en eisen dat ze uit zijn documentaire gehaald worden, vertelt Patty Brard vrijdagavond in Shownieuws.

Liefdesreünie André en Monique kwam hard aan 

Het nieuws over de liefdesreünie tussen André en Monique Westenberg was nogal een onaangename verrassing, vertellen ze aan Patty. Eerder deze week reageerde Sarah al op de romantische foto’s die uitlekten.

Familie Van Soelen wil niet in documentaire voorkomen. 

Familie Van Soelen gaat nu actie ondernemen tegen de documentaire van André Hazes omdat ze daar niet in voor willen komen. Dat is in tegenstelling tot de aandacht die iedereen denkt dat ze willen”, zegt Brard.

Stank voor dank

"De vader van Sarah heeft zijn huis opengesteld voor Dré en hem heeft opgevangen en onderdak heeft gegeven", legt Patty uit. "Uiteindelijk is dat uitgegaan, maar die hele periode is wel gefilmd voor Videoland. Nu zeggen zij: we hebben nooit meer wat van André vernomen, hij heeft nooit meer gebeld of ons bedankt. En nu worden wij neergezet als de tussenfase in een documentaire waar wij niets mee te maken willen hebben."

 

Geen quitclaims

De familie heeft geen quitclaims getekend, wat Patty een beetje slordig vindt. Maandag gaan de documentairemakers met de familie Van Soelen rond de tafel zitten om een oplossing te vinden. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder