André Hazes Sarah van Soelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes Sarah van Soelen
BN'ersHazes

Sarah van Soelen reageert op comeback André Hazes

|
|

Laatste update:

André Hazes' ex-liefje Sarah van Soelen laat van zich horen nu de zanger zijn comeback heeft aangekondigd. Ze gunt Dré het allerbeste, zo blijkt.

"Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat hij zichzelf herpakt heeft", zegt ze tegen RTL Boulevard in reactie op het nieuws van zijn grote comeback.

Holland Zingt Hazes

André liet maandag na een lange mediastilte en rustperiode weten bij Holland Zingt Hazes in 2023 zijn comeback te maken. De zanger, die eerder zei een pauze te nemen vanwege een 'emotionele burn-out', had het in zijn bericht ook over "veel verslavingen" die hij inmiddels "overwonnen" heeft.

'Liefste die ik ken'

Sarah, die vorig jaar een relatie met André had, zegt te weten over de "donkere periode" waarin haar zat. "Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien. Daardoor hebben we alles op alles gezet en hem laten helpen. Ik hoop dat hij veel voor zichzelf heeft geleerd, weet wat hij leuk vindt, goede mensen om zich heen heeft en van zich af heeft leren bijten en met beide benen op de grond staat, want hij kan dit aan. Hij is de liefste die ik ken."

Hart van goud

Sarah voegt er nog aan toe dat ze momenteel geen contact heeft met André. En daar baalt ze enorm van. "Dat vind ik heel jammer want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open."

Over wat Hazes Junior allemaal heeft meegemaakt heeft Videoland een documentaire gemaakt. Sarah werkte er aan mee, maar liet later weten dat ze eruit geknipt wilde worden. Hoewel ze uiteindelijk niet in de serie te zien zal zijn, laat ze aan RTL Boulevard weten dat ze wel gaat kijken.

De André Hazes-docu is nog ergens dit jaar te zien op Videoland.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder