Samuel L. Jackson als Nick Fury in het Marvel Cinematic Universe

Veronica Superguide logo
Samuel L. Jackson als Nick Fury in het Marvel Cinematic Universe

Samuel L. Jackson pislink door Spider-Man: Far From Home-poster

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De man die de posters van Marvel-films ontwerpt kan binnenkort op zoek naar een nieuwe baan! Samuel L. Jackson, die Nick Fury speelt in Spider-Man: Far From Home, is niet blij met zijn recente werk!

Samuel L. Jackson plaatste op Instagram een foto van twee Spider-Man-posters die hij tegen kwam. Op zichzelf zien ze er aardig uit, maar zo naast elkaar valt de fout natuurlijk meteen op! Waarom zit Nick Fury’s ooglapje... steeds op een ander oog?

Jackson staat bekend om zijn bloemrijke taalgebruik, en hij reageert… niet happy! ‘Wat de fok is hier gebeurd!?’

In de hashtags meldt Jackson dat er koppen gaan rollen, maar we nemen voor het gemak even aan dat dat een grapje is. Het is trouwens niet de eerste keer dat Marvel een foutje begaat qua posters… In een eerdere afbeelding staat Spider-Man op het reuzenrad The London Eye, met de beroemde Big Ben op de achtergrond. Onmogelijk, zeggen echte Londenaren.

In de Marvel-films zelf gaat het ook wel eens mis! Captain America geneest binnen paar minuten van een vreselijke wond, en nog véél meer! Big deal; het zijn natuurlijk ook geen documentaires. Ook de poster van The Bodyguard bleek trouwens een verschrikkelijk geheim te bevatten!

Spider-Man: Far From Home

Sommige fans beweren zelfs dat de wisseltruc geen foutje is, maar dat het te maken heeft met de ‘multiverse’ waar Spider-Man: Far From Home om draait. Mysterio (Jake Gyllenhaal) beweert in de film afkomstig te zijn uit een ander universum, dus wakkere fans merkten op dat Nick Fury in die realiteit misschien een ander oog mist.

Hoewel we dénken dat het om een foutje gaat, klinkt de ‘alternatieve Nick Fury’-theorie eigenlijk best goed! We merken het op 4 juli; dan verschijnt Spider-Man: Far From Home in de bioscoop!

Lees verder