Samantha Steenwijk verklapt: zo blijven de Verraders ongezien voor de Getrouwen

Samantha Steenwijk

Vinden jullie De Verraders ook zo tof? Wij genieten enorm van het nieuwe RTL4-programma. Alhoewel we elke zaterdagavond wel met een paar vragen blijven zitten… Hoe blijven die drie Verraders bijvoorbeeld ongezien? Samantha Steenwijk verklapt het mysterie!

Samantha Steenwijk is de nieuwe Verrader

Holly Mae Brood en Kees Boot bleven na het vertrek van Diederik Jekel alleen over… Gelukkig mochten zij van presentator Tijl Beckand een nieuwe Verrader vragen om zich bij hen aan te sluiten. De keuze viel op Samantha Steenwijk, die gevaarlijk op weg was om hen allemaal te ontmaskeren. Samantha ging op de uitnodiging in en werd tot derde monster… euh, verrader gekroond. Zodoende weet de zangeres natuurlijk ook alles over de gang van zaken achter de schermen. Ze vertelt erover aan Glamour.

Zo blijven de Verraders ongezien

Een van de vragen die na het kijken van De Verraders overblijft, is waarom de Getrouwen ’s nachts niet merken welke deelnemers er weg sluipen om in het torentje in conclaaf te gaan. Je moet toch gemakkelijk kunnen horen welke deuren opengaan? Samantha vertelt dat ze echt niet kon horen wie uit welke deur kwam. Daar kwam nog bij dat de redactie- en cameramensen óók in het kasteel bleven slapen: “Er sliep overal één iemand tussen. Kees was bij mij de dichtstbijzijnde Verrader. Ik heb hem nooit gehoord, want als ze naar het torentje gingen, dan gingen de mensen achter de schermen door de gangen heen lopen." Mysterie opgelost!

WIDM-tegenhanger De Verraders is op zaterdagen om 21:30 uur te zien op RTL 4. We kunnen nog drie weken genieten, maar ook daarna zitten we geramd: het programma is nu al zeker van een tweede seizoen. Meer lezen over het programma? We vroegen een gesloopte Steven Kazàn hoe het nu met hem is.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.