Samantha Steenwijk, Sinan Can en Loiza Lamers in De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk, Sinan Can en Loiza Lamers in De Verraders

RTL 4-hit De Verraders nu al zeker van tweede seizoen

|
|

Laatste update:

De bobo's van RTL kijken elke zondagochtend met een big smile op hun gezicht naar de kijkcijfers van de zaterdagavond. Want naast LEGO Masters scoort ook De Verraders tot nu toe als een malle. Fans kunnen alvast uitkijken naar nog meer list en bedrog: De Verraders krijgt een tweede seizoen!

En dat al na twee weken! De door Tijl Beckand gepresenteerde, lekker dramatische BN'er-show - een soort tv-versie van de game Among Us - ging als een speer. "De eerste twee afleveringen trokken, inclusief uitgesteld kijken, elk meer dan twee miljoen kijkers", aldus RTL.

Seizoen 2 van De Verraders

We gaan je niet vervelen met de ronkende 'doelgroepcijfers', maar laten we zeggen dat RTL binnen de voor hen belangrijke groep kijkers - 'boodschappers tussen de 25 en 54 jaar' - een flink marktaandeel binnenharkte. "Reden genoeg om een tweede seizoen van dit succesformat te bestellen." Dus eh... half Hilversum kan binnenkort een uitnodiging verwachten. Er deden in seizoen 1 maar liefst 18 BN'ers mee. Waarschuwing: het gaat er af en toe best wel heavy aan toe...

RTL 4-hit De Verraders nu al zeker van tweede seizoen

Peter van der Vorst in zijn nopjes

"Dit zijn natuurlijk droomcijfers voor een nieuw programma en daarom bestellen we nu al een nieuw seizoen van dit bloedstollende psychologisch avontuur", reageert zenderbaas Peter van der Vorst. "Het is ook mooi om te zien hoe groot de belangstelling vanuit het buitenland is. Van België tot aan de Verenigde Staten, zenders tonen serieuze interesse. Daar zijn we trots op."

De Verraders is voorlopig nog elke zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 van start gaat.

Lees verder