Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong (Barbie) is je nieuwe favoriete vlogster!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We kondigden het eerder al aan, maar nu is het eindelijk zover: Samantha de Jong - beter bekend als Barbie natuurlijk - is samen met haar vriend Gerrit aan het vloggen geslagen. De realityster heeft het alleen niet over haar zwangerschap of over het ongeluk, maar ze bezoekt de (pas heropende) Primark.

Samantha en Gerrit gaan in de eerste vlog namelijk op pyjamajacht. Zo zie je maar: de realityster is heerlijk gewoon gebleven! Gerrit hijst zich nog even in een unicorn-onesie (en dat doet ons natuurlijk direct denken aan BzV-Geert Jan) en we zien direct wat ze koopt. Tja, voor de fans een echte kijktip.

Serieuzere vlog

In de tweede vlog verruilt ze de Primark voor de McDrive en dat blijkt meer de plek voor serieuzere gesprekken. Samantha de Jong (Barbie) vertelt namelijk aan YouTuber Nick Eshuis over haar zware ongeluk en haar zwangerschap. Volgens de realityster hadden de artsen de hoop al opgegeven en was ze al doodverklaard. Gelukkig overleefde ze het ongeluk en ontstond er in deze heftige tijd ook nog een regenboog: de realityster bleek zwanger te zijn. Bekijk die video hier.

Lees verder