Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong (Barbie) en vriend Gerrit gaan vloggen op YouTube

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Samantha de Jong (beter bekend als Barbie) heeft zojuist via Instagram bekend gemaakt dat ze gaat vloggen op YouTube. De blondine doet dat samen met haar nieuwe vriend Gerrit.

Barbie en Gerrit starten YouTube-kanaal

Samantha de Jong en Gerrit hebben besloten om samen een YouTube-kanaal te starten! We mogen ons komende vrijdag verheugen op hun eerste vlog. We weten nog niet waar ze het over gaan hebben, maar Barbie en haar nieuwe vriend hebben ongetwijfeld genoeg te vertellen… Zo waren de tortelduifjes laatst betrokken bij een heftig auto-ongeluk, waar Barbie niet helemaal ongeschonden uit kwam. Toen ze uit haar coma ontwaakte, hadden de artsen echter ook goed nieuws: Samantha bleek weer zwanger!

Vrijdag uploaden Barbie en Gerrit hun eerste vlog

Zoals gezegd: genoeg stof voor een vlog… of twee! We weten echter nog niet of Barbie en Gerrit er een gewoonte van gaan maken om samen video's te maken. Misschien horen we komende vrijdag meer! Op die dag uploaden ze namelijk hun eerste video op hun YouTube-kanaal. En zoals de blondine hierboven al duidelijk maakt: om niets te missen, kun je je alvast abonneren.

Lees verder