Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong (Barbie) over haar ongeluk: 'Ik was doodverklaard'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Samantha de Jong (Barbie) vertelt in een gesprek met YouTuber Nick Eshuis over haar zware ongeluk en haar zwangerschap. Volgens de realityster hadden de artsen de hoop al opgegeven en was ze al doodverklaard. WTF?!

Kantje boord

Na haar heftige auto-ongeluk was het voor Barbie even kantje boord. Hoewel we wisten dat Samantha in levensgevaar was, is dit toch heftig nieuws! "Ik zou eigenlijk niet meer uit de coma komen, ik was al doodverklaard", vertelt ze aan Nick Eshuis. Hoe ze er toch weer bovenop is gekomen vertelt ze er niet bij. Misschien vertelt ze daar meer over in haar vlogs die er binnenkort aankomen. 

Zwangerschap

Dat is niet de enige verrassing die we kregen. In het ziekenhuis kregen Barbie en Gerrit ook nog te horen dat er een baby in haar buik zat. Samantha vertelt nu dat ze speciale pillen aan het slikken was om sneller zwanger te worden! Het proberen was maar van korte duur want al binnen een maand kregen ze het nieuws! "Sommige mensen doen er jaren over, en je hoeft maar naar mij te kijken en het is gewoon raak!", grapt Samantha. Gelukkig gaat het nu weer gewoon goed met Barbie en kan ze samen met Gerrit nog lang van haar zwangerschap genieten. 

Lees verder