Een grap uit 6 Underground is tegen het zere been van Spice Girls-fans!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een grap uit 6 Underground is tegen het zere been van Spice Girls-fans!

Ryan Reynolds zegt 'sorry' tegen boze Spice Girls-fans

|
|

Laatste update:

De actiefilm 6 Underground houdt de gemoederen flink bezig! Eerst werden er knoeperds van fouten in de film ontdekt, en nu zijn Spice Girls-fans óók nog boos op Ryan Reynolds.

De heftige actiecomedy 6 Underground trakteert je op de ene vecht/schietpartij, achtervolging en botsing na de andere. Tijdens één achtervolgingsscène speelt de autoradio Wannabe van de Spice Girls, waarna One (Reynolds) het apparaat woedend uit het raam klettert.

Het is een aardige grap, maar online zijn Spice Girls-fans niet te spreken over de actie. Ze vragen hem waarom hij toch een hekel heeft aan de Britse popgroep. Opmerkelijk, want als acteur doet Reynolds natuurlijk ook maar wat er in het script staat…

Toch speelt hij het spelletje gewoon mee, zoals we van ‘m gewend zijn. Volgens de acteur wist hij helemaal niet dat Wannabe in de scène gebruikt werd. ‘Het lied is in de nabewerking toegevoegd. Ik zou de Spice Girls NOOIT onderbreken. Nooit. En al helemaal niet tijdens een achtervolging; dan heb ik ze juist het meeste nodig.’

De scène begint zo langzamerhand een soort ‘running gag’ te worden. Een paar dagen geleden werd Reynolds geïnterviewd door Yaaas TV, en kwam de kwestie ook al bovendrijven. De acteur zei toen ‘specifiek aan regisseur Michael Bay gevraagd te hebben om NIET de Spice Girls te gebruiken. Iedereen in ons huis is enorm fan van de Spice Girls. Als mijn vrouw denkt dat ík deze grap bedacht heb, dan ben ik er geweest.’

Reynolds heeft een ‘zwarte band sociale media’ en weet altijd slim in te spelen op dit soort incidentjes. Naast de briljante marketing voor Deadpool, won hij de laatste tijd al een paar keer het Internet!

Nu de vermakelijke actiefilm 6 Underground op Netflix staat, is er al het een en ander om te doen. Kijkers hebben al wat grappige fouten in de hysterische regie van Michael Bay ontdekt.

Ryan Reynolds zien we komende zomer weer terug in Free Guy. In deze film speelt hij een computerpersonage dat ontdekt dat hij onderdeel uitmaakt van een game… Klinkt vaag, maar Guy blijkt al snel een gevaarlijke digitale actieheld!

We krijgen flashbacks naar die keer dat Ryan Reynolds Game Of Thrones spoilde in de aftiteling van Hobbs And Shaw!

Lees verder