Dragon's Lair

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dragon's Lair

Ryan Reynolds in Dragon’s Lair-film op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ryan Reynolds gaat de hoofdrol spelen in Dragon’s Lair; een film die is gebaseerd op het arcadespel uit de jaren 80. Het is de bedoeling dat de film op Netflix verschijnt, zo meldt The Hollywood Reporter.

Dragon’s Lair (1983) was een indrukwekkend computerspel, dat eigenlijk speelde als een interactieve film. De hoofdpersoon Dirk the Daring bestormde een levensgevaarlijk kasteel en de speler liet hem vallen ontwijken en monsters doden met drukken op de knop.

Het spel zag er fantastisch uit omdat het werd getekend door Don Bluth (Platvoet En Zijn Vriendjes, Een Avontuur Met Een Staartje). Het spel is eigenlijk redelijk kort, maar zó moeilijk dat je heel wat tijd kwijt bent om het uit te spelen.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Dragon’s Lair was recent nog te zien met een cameootje in de populaire serie Stranger Things.

Free Guy

Daadpool-ster Ryan Reynolds heeft de smaak te pakken wat games betreft. In Free Guy speelt hij een computerspelpersonage dat ontdekt dat hij niet bestaat. Een soort omgekeerde The Matrix!

Aangezien Dragon’s Lair een Netflix-productie wordt is het mogelijk dat de film ook spelelementen zal bevatten, zoals de Black Mirror-film Bandersnatch. Of dat ook echt zo is, is helaas nog onduidelijk en dat geldt ook voor een releasedatum. Het klinkt in elk geval lekker maf!

Lees verder