Ruben Nicolai voor Lego Masters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai voor Lego Masters

Oeps! Presentator Ruben Nicolai stoot metershoge toren omver in LEGO Masters

|
|

Laatste update:

Zaterdag begint het gloednieuwe seizoen van LEGO Masters en in de trailer zien we dat Ruben Nicolai een klein ongelukje heeft. Hij stoot een metershoge legotoren omver van een van de koppels. Oeps…

De opdracht was om een zo hoog mogelijke toren te bouwen en dat lijkt gelukt te zijn. Ruben Nicolai dwaalt met zijn meetlat door de ruimte om te bepalen wie de winnaar is. Mede-presentator Kürt Rogiers ziet het al gebeuren: “Wees een beetje voorzichtig.” Helaas hielp de waarschuwing niet en de toren viel om. "Wie zet dat dan ook daar neer?"

‘Niet blij mee’

Het gaat om de toren van kandidaten Amber en Arne. Zij waren al niet meer in de running om te winnen, maar ze waren er niet blij mee. “Hij staat ons eerst uit te lachen en dan stoot hij onze toren ook nog omver.

Dé podcast over series en films!

Nieuw seizoen

Het eerste seizoen was een groot succes en daarom gaan zaterdag acht nieuwe LEGO-maniakken de strijd met elkaar aan. We stelden de bouwers eerder aan je voor. Ook is er dit seizoen een nieuwe Brickmaster na kritiek op de ‘oneerlijke’ Bas Brederode, de vorige Brickmaster. 

LEGO Masters is vanaf zaterdag 13 maart om 20:40 uur te zien op RTL4.

Lees verder