Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ruben Nicolai in Lego Masters van RTL 4

Dit is wanneer het tweede seizoen LEGO Masters te zien is

|
|

Laatste update:

Hoera! Het tweede seizoen van LEGO Masters gaat bijna van start! Vanaf zaterdag 13 maart zijn de nieuwe afleveringen te zien op RTL 4, inclusief nieuwe BrickMaster.

Nieuwe BrickMaster voor LEGO Masters

Na die hilarische kerstspecial vol prutsende BN'ers is het inmiddels bijna tijd voor een geheel nieuw seizoen van LEGO Masters (via RTL Boulevard). Het tweede seizoen van het programma wordt weer gepresenteerd door Ruben Nicolai en Kurt Rogiers. Niet alles blijft echter bij het oude: "Er is ook echt iets anders. De BrickShop is een beetje uitgebreid én er is een nieuwe BrickMaster."

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Kritiek op LEGO Masters

De identiteit van het nieuwe jurylid blijft nog even geheim. Hopelijk weet deze persoon de gemoederen echter een beetje te bedaren… Vorig seizoen was er namelijk regelmatig ophef over de beslissingen van de BrickMaster. Hij mocht als enige bepalen wie de show moest verlaten en welk duo er als winnaar uit de bus kwam. En dat was volgens de kijkers niet altijd even eerlijk…

LEGO Masters seizoen 2 in maart op tv

Over een paar weken weten we meer! Het tweede seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om acht uur bij RTL4 te zien is. Tot die tijd blikken we graag nog even terug. We vroegen ons laatst namelijk nog af hoe het met Jan en Lola is. Deze ex-liefjes wisten het allereerste seizoen van LEGO Masters te winnen.

Lees verder