LEGO MAsters kerstspecial

Veronica Superguide logo
LEGO MAsters kerstspecial

Gemist: prutsende BN’ers in LEGO Masters kerstspecial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het doel was goed, de sfeer gezellig… maar kijkers waren teleurgesteld in de bouwers van de LEGO Masters kerstspecial.

Na het succes van LEGO Masters kwam de kerstspecial als een aangename verrassing! Fans hoopten op een spannende wedstrijd met blokkerige spektakelstukken, maar dat was niet helemaal wat ze kregen!

Het doel van de LEGO Masters kerstspecial was aandacht (en geld!) vragen voor Stichting Het Vergeten Kind. Sommige kinderen worden al op jonge leeftijd uit een onveilige thuissituatie gehaald. De stichting is van plan om een nieuw ‘Hotel Heppie’ te bouwen zodat deze kinderen ook van een onbezorgde vakantie kunnen genieten.

De verhalen over de kinderen maakte de LEGO Masters kerstspecial een stuk emotioneler dan verwacht!

Echte LEGO-liefhebbers vonden het niveau van de BN’ers echter wél bedroevend laag. Heleen van Royen, Nicolette Kluijver en de rest waren naar eigen zeggen “ontzettend aan het falen!” Dit werkte bij veel kijkers op de lachspieren, maar het zorgde ook voor ergernis!

Jan en Lola to the rescue!

Voor de LEGO-fans was het in elk geval erg fijn om Jan en Lola weer even te zien! De winnaars van de eerste reeks LEGO Masters schoten de BN’ers te hulp en lieten een paar slimme bouwtechnieken zien.

Dit zijn… de LEGO Masters!

Ondanks het gemorrel wonnen Christiaan Bauer en Emma Deckers de felbegeerde trofee! Met… een afgetekende voorsprong!

LEGO Masters trok op Tweede Kerstavond ruim 1,2 miljoen kijkers en geen enkele andere show kwam erbij in de buurt. Je ziet de hele uitzending van LEGO Masters terug via RTLXL. De show wordt op maandag 28 december ook nog een keer herhaald op RTL4.

Lees verder