De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Verraders

RTL4 onthult startdatum De Verraders seizoen 2

|
|

Laatste update:

Met De Verraders startte RTL4 vorig jaar een spannend programma dat zelfs de concurrentie met Wie is de Mol? aankan. Na een korte excursie naar Videoland start op RTL4 binnenkort het échte tweede seizoen van de listige spelshow.

Op Instagram en Facebook onthulde RTL4 dat het nieuwe seizoen van De Verraders al op zondag 20 februari van start gaat. Da's nog iets sneller dan we durfden te hopen!

Nieuw seizoen voor De Verraders

In De Verraders woont een groep BN’ers tijdelijk onder één dak en voeren ze dadelijks opdrachten uit om zilver te verdienen. Onder de kandidaten zitten een paar verraders die de andere kandidaten mogen ‘vermoorden’. Elke dag wordt er gestemd wie het programma moet verlaten: de normale deelnemers hopen de verraders te verbannen, maar die smeden het ene complot na het andere.

In het eerste seizoen werkte ‘verrader’ Samantha Steenwijk al haar mede-verraders het spel uit, en ging ze er met de hoofdprijs vandoor. Na een spannende reeks werd dit toch gezien als een anticlimax, en voor de Videoland-editie werden de regels een beetje omgegooid. Daarin speelden verraders Ilias Ojja en Britt Scholte hun ‘trouwe’ concurrenten Ellen Hoog en Romana van Baaijen naar huis als een stel kinderen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Wie er meespeelt in het nieuwe seizoen van De Verraders is nog niet bekendgemaakt

Lees verder