Make Up Your Mind rtl dragqueens jury

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Make Up Your Mind rtl dragqueens jury

RTL tovert BN'ers om tot dragqueens voor nieuw programma

|
|

Laatste update:

RTL 4 komt met een nieuw veelbelovend programma. In Make Up Your Mind worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot dragqueens. Een panel moet vervolgens raden welke BN'er achter welk personage zit.

The Masked Singer maar dan anders

Make Up Your Mind doet ons qua opzet enorm denken aan The Masked Singer. Ditmaal wordt er echter niet écht gezongen - en ook de kostuums zullen wel niet zó duur zijn. De mannelijke BN’ers die zich laten omtoveren tot dragqueens zullen namelijk playbacken. Ook moeten zij zich van hun beste kant laten zien op een catwalk. De vakjury, bestaande uit professionele dragqueens, stuurt vervolgens elke ronde een kandidaat naar huis.

Panel moet de dragqueens ontmaskeren

Voordat de BN’er in kwestie vertrekt, krijgt het panel echter de kans om te raden wie het is. Dat panel wordt geleid door Carlo Boszhard – nog zo’n verwijzing naar The Masked Singer! Naast hem zien we Fred van Leer, die zich trouwens ook opmaakt voor het tweede seizoen van Drag Race Holland, en Nikkie de Jager als teamcaptains. Zij binden de strijd aan om zoveel mogelijk BN'ers goed te ontmaskeren. Daarbij worden ze ondersteund door Edsilia Rombley en Ruben Nicolai. En zo te horen, mogen wij als kijkers ook een gokje wagen!

Make Up Your Mind is op 15 mei om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Jammer genoeg gaat het om een eenmalige uitzending. Maar goed, als het programma in de smaak valt, sluiten wij een paar extra uitzendingen niet uit

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder