Drag Race Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Drag Race Holland

Queens gezocht voor Drag Race Holland seizoen 2

|
|

Laatste update:

Yes! Fred van Leer heeft bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen komt van Drag Race Holland! Leuk om te kijken, of… om mee te doen!

Het eerste seizoen van Drag Race Holland eindigde met de spetterende overwinning van drag queen Envy Peru. Gelukkig keren Fred van Leer en Nikkie Plessen binnenkort terug met een nieuwe reeks, en… ze zoeken nog fabulous kandidaten!

In Drag Race Holland gaat Fred van Leer op zoek naar de gaafste, meest ‘outrageous’ drag queens van Nederland. Ze dansen, betreden de catwalk, maken bitchy opmerkingen naar elkaar en doen nog véél meer opdrachten. Na seizoen 1 was Envy Peru de onbetwiste Drag Race Superstar van Nederland!

Drag Queen of Queens!

De show was populair op Videoland, en werd ook internationaal goed bekeken via WOW Presents Plus. Hier en daar kreeg de serie ook wat kritiek (met name op gebied van representatie), maar Fred van Leer heeft beloofd dat er verbetering in de show komt.

We hebben een podcast met kijktips!

Jezelf aanmelden kan via de site van productiebedrijf VincentTV. Er is niet héél veel tijd meer: je video, waarin je vertelt over jezelf én waarom ‘drag’ zo belangrijk voor je is, moet voor 1 maart binnen zijn.

Lees verder