Videoland onthult de juryleden van Drag Race Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Videoland onthult de juryleden van Drag Race Holland

Videoland onthult de juryleden van Drag Race Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanaf komende vrijdag kun je wekelijks genieten van Drag Race Holland, de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race. In het kader van voorpret onthulde Videoland zojuist wie de juryleden van het tv-programma worden!

Fred van Leer in Drag Race Holland

Natuurlijk wisten we al dat Fred van Leer Drag Race Holland gaat presenteren. Hij is zelfs speciaal door RuPaul gevraagd! Ook was al bekend welke tien drag queens meedoen aan het programma. De enige onthulling die nog plaats moest vinden, was die van de juryleden! Gelukkig laat Videoland (via RTL Boulevard) ons niet langer wachten: eindelijk weten we wie de juryleden van Drag Race Holland worden!

Dit zijn de juryleden van Drag Race Holland

Naast Fred van Leer is er één vast jurylid dat iedere week aanwezig is bij Drag Race Holland, namelijk: Nikkie Plessen. Daarnaast zijn er nog vier andere juryleden die meerdere keren hun opwachting maken om de queens te beoordelen: Roxeanne Hazes, Claes Iversen, Sanne Wallis de Vries en Rick Paul van Mulligen. Ook mag je je verheugen op een aantal gastjuryleden, te weten: Loiza Lamers, Ruth Jacott, NikkieTutorials, Ryanne van Dorst, Amber Vineyard, Edsilia Rombley en Carlo Boszhard. Zaten we er toch niet heel ver naast, dus

Drag Race Holland is vanaf komende vrijdag wekelijks te zien op Videoland.

Lees verder