RuPaul

Veronica Superguide logo
RuPaul

Déze BN'er gaat RuPaul's Drag Race Holland presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Yaaass queen! Niemand minder dan Fred van Leer is door RuPaul herself gevraagd om de Nederlandse, Videoland-versie van Drag Race te presenteren.

Recent maakte de dragqueen-legende bekend dat er een Nederlandse versie komt van de show waarin dragqueens het tegen elkaar opnemen in een afvalrace. De grote vraag - wie gaat RuPaul 'opvolgen' - bleef, maar werd zojuist eindelijk beantwoord door RTL!

Fred van Leer

Fred van Leer is een bekend gay-icoon, heeft als stylist natuurlijk enorm veel mode-kennis én kan op zijn tijd lekker sassy en shady zijn - precies wat een Drag Race-seizoen nodig heeft! Fred heeft enorm veel zin in de show, die Drag Race Holland gaat heten. "Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Drag Race Holland mag presenteren met de zegen van RuPaul. Wat een droom", zegt de Videoland-ster in een eerste reactie.

Bijna van start!

Vanaf vrijdag 18 september is het zover: dan presenteert Fred 8 weken lang Drag Race Holland op Videoland. "Dit programma is alles waar ik in geloof en voor sta. Het draait om charisma, uniciteit, lef en talent en ik verheug me nu al enorm op alle fantastische creaties die we van de queens gaan zien op de runway, de lip sync battles en alle uitdagingen die we voor ze bedacht hebben", zegt 'onze' RuPaul. "Tegen de queens wil ik alvast zeggen: 'You’d better work bitch! Good luck and don’t fuck it up!'"

Lees verder