De eerste beelden van The Masked Singer Oud & Nieuw Special zijn verschenen!

Door Redactie
The Masked Singer Oudejaars

Haal nog snel de appelflappen en oliebollen in huis, want oudejaarsavond belooft een waar feestje te worden! Nee, niet met honderden gasten, maar wel met een hilarische Oud & Nieuw Special van The Masked Singer. De eerste beelden zijn zojuist verschenen.

Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Buddy Vedder en Gerard Joling worden zo vlak voor 2021 nog even aan het werk gezet om lekker te raden wie er schuilgaan achter de pakken.

Sneeuwpop aan de top

"We hebben Vuurwerk, we hebben een Klok, een Sneeuwpop, een Oliebol en natuurlijk Champagne! En zij zullen zich vanavond allemaal onthullen", horen we Ruben Nicolai in de eerste beelden al zeggen. En dat is niet het enige wat er gezegd wordt! We kunnen vanaf nu alleen maar hopen dat er iemand achter de Sneeuwpop schuilgaat die kan incasseren. "Ik wil nog even zeggen dat de Sneeuwpop die eronder zit erg op de Sneeuwpop aan de buitenkant lijkt",  maakt Loretta duidelijk. Oeps, heel aardig!

Welke BN'ers doen er mee?

Het is bijna jammer dat we nu niet wekenlang kunnen discussiëren over de ware identiteit van de BN'ers in de pakken, maar de strijd om de juiste namen is inmiddels al wel begonnen. RTL Boulevard deelde gisteravond al een kort fragment van het Vuurwerk en sindsdien worden er al flink wat namen genoemd. Nee, niet die van Angela de Jong, maar die van Songfestival-presentatrice Edsilia Rombley, zanger Jamai Loman en Hugo de Jonge komen wel voorbij.

The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december te zien bij RTL 4 om 20:30 uur