roxeanne hazes jinek de beste zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
roxeanne hazes jinek de beste zangers
RTLBeste ZangersJinekTVTalkshow

Roxeanne Hazes over Beste Zangers bij Jinek: ‘Stinkende best gedaan’

|
|

Laatste update:

Roxeanne Hazes en Nielson zongen gisteravond een geweldig duet in Beste Zangers. Eva Jinek vraagt Rox naar alle positieve reacties: "Leuk dat mensen je op een andere manier leren kennen."

Roxeanne Hazes en Nielson

Roxeanne Hazes zorgde gisteravond voor kippenvel bij Beste Zangers. In de duetten-aflevering vroeg Nielson haar om samen I’m with you van Avril Lavigne uit 2002 te zingen. En dat – niet-gerepeteerde optreden! – maakte diepe indruk op de kijkers. Eva Jinek nodigde Roxeanne uit om na te praten. “Ik vind het ontzettend bijzonder wat er allemaal gebeurt met al die mooie reacties”, zegt ze.

'Stinkende best gedaan'

Ik vind het ergens ook wel heel leuk dat mensen je op een andere manier leren kennen”, zo vervolgt Roxeanne. “Ik moet ook zeggen: ik heb echt mijn stinkende best gedaan voor dit [nummer]. En dat wordt ergens beloond, zo voelt het een beetje.” Roxeanne vindt dat logischerwijs een heerlijk gevoel: “Dat is gewoon heel fijn.

'Het is nooit goed genoeg'

Roxeanne kijkt met veel plezier terug op het optreden met Nielson. Wat zij daar op het podium voelde, was 'zo real'. "Dat koester ik heel erg", stelt ze. Het feit dat Beste Zangers al in april was opgenomen, maakte echter ook wel dat 'zenuwlijer' Rox ging twijfelen of het optreden wel echt zo goed was al zij zich herinnerde… “Het is nooit goed genoeg”, geeft ze aan. De vele positieve reacties helpen daar gelukkig wel een klein beetje bij. 

Eerder was er trouwens ook al steun voor Roxeanne. Toen was de aanleiding alleen een stuk minder leuk...

Emotionele De Beste Zangers

Alle afleveringen van Beste Zangers worden in zes dagen opgenomen. Dat betekent dat de kandidaten pas om 3:00 ’s nachts klaar zijn, zo vertelt Roxeanne. Die vermoeidheid maakt de kandidaten ook zo emotioneel… Roxeanne was uiteindelijk zelfs de eerste die moest huilen. En dat is volgens Eva het geheim van het programma! Roxeanne beaamt dat: “Je maakt ze gewoon kapot”, lacht ze.

Ook het duet van Blanks en Claudia de Breij was trouwens geweldig. Dat zie je hier terug!

Jinek zie je elke werkdag om 22:00 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder