Roxeanne Hazes ontkent ruzie met broer André: ‘Het is onwijs gezellig’

Door Redactie
Roxeanne Hazes

De ruzie tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne werd de afgelopen jaren breed uitgemeten in de media. Niet in de laatste plaats door de volkszanger zelf, die vorig jaar in een interview met Johnny de Mol nog vertelde dat het wat hem betreft niet meer hoeft goed te komen met Roxeanne. Dit natuurlijk tot groot verdriet van moeder Rachel, die door de familieruzie tussen twee vuren zit. Zij hoopt dan ook dat broer en zus het snel zullen bijleggen. Maar het lijkt erop dat de lucht geklaard is tussen André en Roxeanne!

Eerbetoon

André en Roxeanne Hazes delen deze maand vijf keer het podium van de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes, een muzikaal eerbetoon aan hun vader. En dat bevalt de zangeres prima! “Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. We gaan superprofessioneel met elkaar om. Het is onderling onwijs gezellig”, zo vertelt Roxeanne in een interview met RTL Boulevard.

‘Kippenvel’

André lijkt ook te zijn bijgedraaid te zijn sinds zijn harde uitspraken in het najaar van 2019. In een interview dat hij onlangs gaf aan Shownieuws naar aanleiding van Holland Zingt Hazes was hij vol lof over zijn zingende zus. Haar optreden tijdens de concertreeks zou hem zelfs ‘kippenvel’ hebben bezorgd. Kortom, de verbindende kracht van muziek kent geen grenzen!