Rachel Hazes bij een evenement van Sky Radio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes bij een evenement van Sky Radio

Rachel Hazes ‘doet erg haar best’ voor verzoening André en Roxeanne

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rachel Hazes heeft het sinds enige tijd weer bijgelegd met zoonlief André Hazes, wat volgens sommigen zou komen doordat zijn ex Monique niet meer in the picture is. Nu hoopt mama-Hazes vurig op een hereniging tussen Roxeanne en André, die kunnen namelijk nog altijd niet door één deur. 

In een interview met Story blik Rachel vooruit op haar vijftigste verjaardag in 2020. Een betere timing voor een grote happy family-reünie kunnen wij niet bedenken! Ze heeft er dan ook alle vertrouwen in dat het goedkomt. "Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden."

Alles op alles

Aan de inzet van hun moeder zal het in ieder geval niet liggen, zo geeft Rachel aan. Ze zet werkelijk alles op alles om haar twee gebrouilleerde kids weer nader tot mekaar te brengen. "Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders."

André en Roxeanne

Hoe het komt dat Roxeanne en André zo'n bekoelde relatie hebben? Dat is niet bekend. Wel weten we dat de twee al jaren geen contact hebben. Wanneer ze allebei moeten optreden bij Holland Zingt Hazes zorgen ze er volgens RTL Boulevard zelfs voor dat ze elkaar backstage niet treffen. Aii... Daarnaast zouden hun zoontjes elkaar nog nooit hebben ontmoet. Wordt 2020 dan toch het jaar van de grote verzoening? 

Lees verder