André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

André Hazes maakt ruzie met Rachel weer goed: 'sorry'

|
|

Laatste update:

André Hazes had een paar weken geleden in Waar is de Mol? dingen gezegd over zijn moeder Rachel die hij niet zo bedoelde. Daar heeft hij nu zijn excuses voor aangeboden, vertelt Rachel in een interview met Story. 

'Het kwam verkeerd over' 

In een aflevering van Waar is de Mol? vertelde André Hazes over de ruzie met zijn moeder: ”Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel ziek ofzo. Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald." Nu heeft hij zijn excuses aangeboden aan Rachel omdat wat hij wilde zeggen verkeerd was overgekomen. ”Soms zeg je dingen en dan komt het anders over. Maar ik weet dat André en ik een echt goede band hebben", legt Rachel uit aan weekblad Story. 

Merry Christmas! 

De relatie tussen de twee is inmiddels alweer zo goed, dat ze, samen met André's nieuwe lief Bridget Maasland, Kerst bij Rachel gaan vieren. De moeder vindt het koppel zelfs "helemaal te gek"! Hazes maakt het niet alleen goed met zijn moeder, hij legde eerder deze maand ook al een ruzie bij met Glennis Grace.

Lees verder