Roxeanne zorgt voor kippenvel bij André Hazes

Roxeanne Hazes

Broer en zus Hazes zouden al jaren niet meer door één deur kunnen. Toch heeft André nu een paar lieve woorden voor zijn zus nu ze allebei optreden bij Holland Zingt Hazes.

Hoewel moeder Rachel haar uiterste best doet om een verzoening voor elkaar te krijgen, is het naar verluidt nog steeds niet gebeurd. En mogelijk gebeurt dat ook niet. Als het aan André ligt, hoeft het nooit meer goed te komen, zei hij vorig jaar in Waar is de Mol? met Johnny de Mol. Maar... denkt de volkszanger daar nu anders over?

Verzoening?

Shownieuws sprak André - die vandaag nog met een uitgebreide liefdesverklaring kwam voor zijn Monique - tijdens Holland Zingt Hazes. Het meezingspektakel, momenteel in volle gang, zit vol BN'ers die een moppie Hazes zingen en uiteraard doen André en Roxeanne ook altijd mee. Door het interview lijkt het alsof André trots is op zijn zus!

Kippenvel

En dat is toch een stap in de goede richting! "Dat nummer van Rox en die ouwe, dat is wel kippenvel", zegt hij over haar aandeel in de show. "Dat is heel mooi. Het maakt niet uit wat de mensen er van vinden, maar dat je dat als ‘kind van’ kan doen is natuurlijk heel bijzonder. En het is iets wat je de rest van je leven bij je kan dragen."

Rachel

De BN'ers van Holland Zingt Hazes kunnen overigens ook rekenen op de steun van Rachel! Die is er achter de schermen gewoon bij, onthult André. "Die is heel nauw betrokken weer en het is hartstikke leuk dat ze er weer is. Ze is even een soort van weg geweest en nu is ze er weer. En we zullen weten dat ze er is ook! En ja, zij is natuurlijk ongelooflijk trots, los van dat haar kinderen op het podium staan, is het wel haar man die dit nog steeds flikt."

Meer info over Holland Zingt Hazes vind je hier.