Monique Westenberg, verzoening André

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, verzoening André

Deelt Monique Westenberg hier een sneer uit aan Bridget?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes en Monique Westenberg vormen weer een setje en dat mag de hele wereld weten! Op Instagram komt André met een uitgebreide liefdesverklaring waar Monique ook weer op reageert. Met... een verpakte sneer richting André's ex Bridget Maasland?!

"Op een dag zullen we rust hebben", blikt André vooruit in een nieuwe Insta-post, met daarin een shot uit de aflevering van The Story of My Life waarin hij en Monique 'ouder' werden gemaakt. Vervolgens blikt hij als de 'oude' André terug op zijn leven. "Terug denken aan een tijd waarin je mij liet zijn wie ik ben. Wie ik heel graag wilde zijn. Mij ruimte geeft om dingen te doen die in een normaal gezin niet zou passen, puur omdat ik een doel had."

Reactie Monique

De uitgebreide liefdesverklaring, die hierboven verdergaat, is natuurlijk niet compleet. Daar hoort een reactie van Monique bij! Nou, die kwam er - en zit er ook een sneer richting Bridget Maasland in? Of denken we dan te ver door? "Niemand kent je zoals ik, niemand weet waar jij doorheen bent gegaan. Dat het 'ten koste van' is geweest is iets waar wij samen uitkomen", schrijft Monique. Euhm... ten koste van Bridget?! Of wat bedoelt Monique? Misschien kan ze met haar eigen insta-liefdesverklaring komen, dan is de cirkel weer rond!

Deelt Monique Westenberg hier een sneer uit aan Bridget?

Bridget Maasland

De hernieuwde liefde tussen André en Monique houdt de gemoederen flink bezig. Zelfs mama Hazes Rachel reageerde op de hereniging. En hoe is Bridget Maasland er eigenlijk aan toe? Die kreeg alleen al deze week twee flinke verwijten van collega-BN'ers. Zo haalde Angela de Jong snoeihard uit en noemde Wilfred Genee haar 'ongeloofwaardig'. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heisa rond 'de pornofilm'...

Lees verder