Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes

Rachel Hazes reageert op reünie André en Monique  

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Rachel Hazes, moeder van André, reageert tijdens haar 50e verjaardagsfuifje op de hernieuwde relatie van haar zoon en Monique. “Als mijn kind maar gelukkig is.” 

Niet samen door een deur

Tussen Monique en Rachel botert het al langere tijd niet echt, om op zijn zachtst te zeggen. Mevrouw Hazes was daarom helemaal blij met een nieuwe liefde voor haar zoon. Met Bridget kon ze het namelijk wél vinden.We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar,” vertelde ze toen Bridget en André nog samen waren.

Poolshoogte nemen bij Rachel

Dan is het logisch om te denken dat Rachel niet blij is met de ‘Brazes’-breuk en de comeback van Monique. Al zou het zo zijn, de jarige moeder reageert politiek correct voor de camera van RTL Boulevard. “Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is. En met wie of hoe of wat… als mijn kind maar gelukkig is. Maakt niet uit met wie, nee zeker niet. Als mijn kind maar gelukkig is. Daar wil ik het bij laten.” Maar euh... waarom heeft ze al die media uitgenodigd op haar eigen verjaardag?

Monique is missing

Monique was niet aanwezig op Rachels grote feest. Dat zou komen door een gebrek aan oppas voor kleine Dré en zeker niet vanwege haar schoonmoeder. Zoonlief André was er uiteraard wel en benadrukte dat de relatie met zijn moeder helemaal in orde is.

Mijn moeder en ik zijn natuurlijk al een tijdje weer oké. En dat ik hier dan weer ben… Ja, ik vind het leuk, het is feest. Altijd als mijn moeder bij me is of bij een optreden, is het altijd goed. Altijd gezellig.”

Lees verder