Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Monique Westenberg haalt uit naar Rachel Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De vakantie van Monique Westenberg, André Hazes en Bridget Maasland op Curaçao heeft al voor een stel mediastormen gezorgd, maar daar doet de ex van André nu zelf weer een pikant schepje bovenop! Ze sneert namelijk naar haar voormalig schoonmoeder Rachel Hazes.

Eerder kreeg Monique al veel steun voor het feit dat ze 'samen' op vakantie gaat met haar ex en zijn nieuwe liefje Bridget Maasland. Maar zeker niet iedereen is fan van Monique. Ze plaatste deze foto en dat zorgde uiteindelijk voor een keiharde verbale vuistslag richting Rachel!

'Ik heb jou zo door'

Een volger haalt namelijk snoeihard uit naar Monique. "Wat ben jij een aanstelster", zegt diegene in de comments. Hij of zij beticht Monique ervan dat ze alleen met André ging om zelf bekend te worden. "De nieuwe Raggel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door."

Reactie Monique

Normaal reageert Monique niet op zulke zure berichtjes, maar voor deze maakte ze toch een uitzondering. Ze sloeg namelijk aan op 'de nieuwe Raggel Hazes'. "Mocht ze willen", reageert Monique, overduidelijk een verwijzing naar haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes. En dat is pikant: het was wel duidelijk dat die twee het tijdens André's relatie met Monique het zeker niet zo goed konden vinden als Rachel nu doet met Bridget Maasland!

Boos!

Monique's volgers storten zich vervolgens als een stel hongerige hyena's op deze boze volger. "Monique zegt nooit iets, juist klasse hoe ze dit aanpakt. Zal niet meevallen met zijn nieuwe liefde op 1 plaats. Respect juist!", schrijft een supporter. Een andere: "Wat ben jij zuur zeg. Je hoeft haar niet te volgen". "Waar Monique nu staat heeft ze helemaal zelf voor elkaar gebokst. Neem daar een voorbeeld aan, word je zelf misschien ook wat mooier van", zo klinkt het.

Lees verder