‘Bridget Maasland zet RTL Boulevard voor schut’

Bridget Maasland

Ophef! TV-columniste Angela de Jong van het AD haalt snoeihard uit naar Bridget Maasland. Ze vindt dat de presentatrice haar collega’s van RTL Boulevard ‘compleet voor schut zet’.

Wow! Wat is er allemaal aan de hand? Nou, het zit zo: Bridget, die overigens zelf óók uithaalde, maar dan in de richting van Shownieuws, weigerde de afgelopen weken om een écht interview te geven aan haar ‘eigen’ Boulevard. En dat terwijl ze wél op andere platforms (Radio 538, Radio NH en De Telegraaf) haar kant van de breuk met André Hazes belichtte.

Totaal ongeloofwaardig

En dat vindt Angela gek. Heel gek. “Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd”, schrijft ze. “Wat is er aan de hand achter de schermen van RTL Boulevard? Hebben ze daar nou echt kilo’s boter op hun hoofd of speelt er iets anders? Ik ga uit van het laatste, want dan is er tenminste nog een beetje hoop voor wat ooit de belangrijkste showbizzrubriek van het land was.

‘Bridget Maasland zet RTL Boulevard voor schut’
Angela de Jong.

Hare Hoogheid Bridget

Gisteren was het dan eindelijk zover. RTL Boulevard mocht Bridget alsnog interviewen. “Maandag, na twee weken, mochten haar collega’s eindelijk met hangende pootjes bij Hare Hoogheid langskomen. Omdat er promotie moet worden gemaakt voor haar debuut als presentatrice van Hotter Than My Daughter.” Maar volgens de columniste weigerde ze écht antwoord te geven ‘op een paar simpele vragen’.

Voor schut gezet

Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag”, vervolgt ze. Angela redeneert dat Bridget haar eigen collega’s door dit interview en haar eerdere 'verdwijning' “compleet voor schut zet”. En mocht ze binnenkort weer als presentatrice aanschuiven? Dan vindt Angela het totaal niet meer geloofwaardig ‘als zij zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook’. “Het programma lijdt schade. Nu al.

RTL Boulevard is elke dag om 18:30 uur te zien op RTL 4.