Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland

Bridget Maasland haalt uit naar Shownieuws

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bridget Maasland heeft op z'n zachtst gezegd een roerige periode achter de rug. Schreef zij eind vorig jaar nog dat ze ‘eindelijk de man had ontmoet met wie zij stokoud ging worden’, inmiddels is André Hazes weer terug in de armen van Monique Westenberg. In een interview met Eddy Keur in het radioprogramma Keur in de Middag blikt de presentatrice terug op deze periode. En daarbij moeten de media het opnieuw ontgelden. Vooral Shownieuws krijgt een veeg uit de pan van Bridget!

‘Leugens’

Volgens Bridget Maasland gaat de dagelijkse showbizzrubriek van SBS zeer onjournalistiek te werk. “Ik denk dat je beter naar Boulevard kan kijken. Daar wordt tenminste altijd hoor en wederhoor gepleegd”, sneert zij naar Eddy Keur. “Er zijn zo veel ongezouten meningen van mensen die de hele dag gespuid moeten worden en er komen zo veel leugens naar buiten, dat je op een gegeven moment zelf de draad ook kwijt bent.

Roze bril

Maar deze keer krijgen niet alleen de media de schuld van de relatiebreuk tussen het voormalige showbizzkoppel. Bridget erkent dat de verschillende levensstijlen ook een rol hebben gespeeld. “Je kunt niet anders zijn dan wie je bent. Ik ben ook gewoon een werkende moeder en hij werkt veel ’s nachts. Als de roze bril af gaat, moet je je toch afvragen: kunnen we dit?

Lees verder