Hotter than my Daughter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hotter than my Daughter

Kijkers gaan stuk om panter-verslaafde Sjaantje in Hotter than my Daughter

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maandagavond startte het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter met Bridget Maasland die dochters in nood helpt met een hoognodige make-over voor hun moeder. Kijkers lagen tijdens de eerste aflevering helemaal dubbel door de in panter-gehulde Sjaantje.

In ieder geval een katachtige

Sjaantje is letterlijk verslaafd aan panterprint. Ze heeft er tassen van, panty’s, laarzen, portemonnee’s, lampenkappen… noem het maar en de Utrechtse heeft het. Kijkers op Twitter zijn vooral verbaasd dat Sjaan het steeds heeft over tijgers. Het is toch echt panterprint dat ze aanheeft?

Lekker wijf

Naast haar panterprintjes valt Sjaan zelf ook in de smaak. Vooral haar Utrechtse accent is niet te missen! "Wat een geweldig Utrechts accent!" klinkt het op Twitter. Over de make-over waren kijkers iets minder tevreden. De broek die het team haar heeft aangetrokken zou veel te lang zijn. "Hoop dat ze niet op d'r bek pleurt zometeen op die catwalk." Over Utrechts gesproken...

Kijkers gaan stuk om panter-verslaafde Sjaantje in Hotter than my Daughter

Bridget neemt het stokje over

Bridget Maasland volgt Gordon en Patty op en presenteert het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter. De bijdrage van de blondine kreeg gemixte reacties. Hoewel sommigen vinden dat ze het goed doet, zien anderen toch liever Gordon of Patty terug. Wil je nog meer nagenieten? Bekijk hier de 5 grappigste kandidaten uit de vorige seizoenen!

Hotter Than My Daughter is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder