Wilfred Genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee

Wilfred Genee haalt uit naar 'ongeloofwaardige' Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee velt een snoeihard oordeel over Bridget Maasland. Volgens hem is het niet goed voor haar geloofwaardigheid dat ze volhoudt dat zij en André Hazes sámen besloten om uit elkaar te gaan.

Dat gaf Wilfred deze week aan in zijn radioprogramma Veronica Inside. "Ik heb helemaal niet het idee dat ‘ze’ besloten hebben", zegt hij over een interview met Vrouw waarin Bridget dat beweert. "Ik heb het idee dat André op een gegeven moment dacht: het is mooi geweest, zoek het lekker uit, ik ga terug naar Monique."

Geloofwaardig

De presentator gaat nog even door met Bridget bashen, zoals Angela de Jong deze week ook al zonder al te veel genade deed. "Ik snap dit niet helemaal", gaat Wilfred verder. "Dit is voor je eigen geloofwaardigheid toch ook niet goed? Je ziet toch dat hij nu alweer samenwoont met zijn ex. Hij dacht op Curacao: ik ga gewoon weer lekker terug naar die Monique."

Bridget, André en Monique

Het is wel duidelijk dat alles en iedereen een mening heeft over de showbizz-sores van Bridget, André en Monique - zonder twijfel de drie meest besproken mediapersoonlijkheden van dit moment. Waar de één het allemaal véél te ver vindt gaan (looking at you, Ruud de Wild), vindt de ander het juist wel lekker. PowerSlim, het afslankmerk dat samenwerkt met Bridget Maasland, vindt alle negatieve aandacht die de presentatrice ontvangt juist een pluspunt.

Lees verder