Roseanne Barr

Veronica Superguide logo
Roseanne Barr

Roseanne Barr: ‘coronavirus is een complot!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De coronacrisis doet rare dingen met mensen. Verschillende celebs vielen al flink door de mand met hun rare uitspraken, en Henny Huisman besloot zijn hit Snuitje nieuw leven in te blazen. Er zijn er (gelukkig) maar weinig die het zo bont maken als Roseanne Barr: volgens de actrice is het virus ‘een complot om oude mensen te doden.’

Volgens Barr hebben ‘knappe koppen’ een manier gevonden om de ‘babyboom-generatie’ efficiënt over de kling te halen. In de Youtube-talkshow van komiek Norm MacDonald zet Barr haar bizarre theorie uiteen. “Dames van mijn leeftijd hebben veel geld gespaard of geërfd, en nu hebben ze een manier gevonden om het te pakken!”

Roseanne Barr

Heftig! Nu moeten we er wel bij vertellen dat Roseanne Barr de laatste jaren niet helemaal meer bij de tijd lijkt. Ze verloor haar populaire comedyserie Roseanne nadat ze op Twitter flink racistisch tekeerging, waarna de serie verder moest als The Conners.

Daarvóór viel ze al regelmatig door vergezochte samenzweringen te propageren, maar werd haar de hand boven het hoofd gehouden omdat haar show zo populair was. Nadat Roseanne werd stopgezet hoorden we een tijdje niet zoveel meer van de ooit populaire tv-ster, maar het lijkt erop dat de situatie in de tussentijd niet veel beter is geworden…Dat geldt trouwens voor meer Hollywood-sterren die in ongenade vielen.

Door alle corona-ophef vragen we ons wel af wat pak ‘m beet Jort Kelder van deze uitspraak zou vinden. Vlak voor hij naar Terschelling vluchtte zei hij dat we ouderen misschien maar beter helemaal niet konden redden!

Lees verder