Frank en Rogier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier

Rogier Smit geeft Frank Jansen mokerslag

|
|

Laatste update:

Frank Jansen heeft een probleem! Volgens de rechter heeft zijn ex-partner Rogier recht op een omgangsregeling met hun hond Coco. Dit gooit mogelijk roet in het eten van Frank die eigenlijk zo snel mogelijk naar Frankrijk wil.

Rogier startte een kort geding tegen Frank omdat hij hun hond Coco wilde blijven zien. De rechter besliste dat Rogier voorlopig twee dagen per week toegang moet krijgen tot Coco.

Volgens Evert Santegoeds had de scheiding tussen Frank en Rogier al lang rond moeten zijn, maar door de coronacrisis belandden dit soort zaken onderop de stapel.

Tegenover Shownieuws doet Frank zijn verhaal. Hij noemt het kort geding van Rogier eigenlijk een “pesterij”. “Eigenlijk vind ik het zielig voor de hond, maar ik snap dat Rogier het wil. Hij heeft zijn doel bereikt, dat is eigenlijk wel weer leuk.”

Gênante boel met Frank & Rogier

Toch is het afwachten of Rogier hiermee een pyrhussoverwinning heeft behaald. De omgangsregeling met de honden geldt totdat de scheiding definitief is uitgesproken. “Eerlijk gezegd had ik dat al eerder verwacht. Ik vind dat dat soort dingen niet te lang moet duren. Straks bedenkt hij morgen weer wat: ik wil rust in m’n leven hebben.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Santegoeds merkte ook op dat de omgangsregeling een probleem kan worden voor Frank. Hij heeft immers een huis in Frankrijk dat hij wil renoveren. Frank zal moeten wachten tot de scheiding afgerond is óf moet de hond elke week op de TGV zetten.

Het is een treurig einde voor het populaire tv-duo. RTL schijnt helemaal klaar te zijn met het gedrag van Rogier, terwijl Frank binnenkort aanschuift bij het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Voor zowel de zender als de hoofdrolspelers moet dat toch een bittere pil zijn.

Lees verder