Frank Jansen keert terug op tv (zonder Rogier)!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Jansen keert terug op tv (zonder Rogier)!

Frank Jansen keert terug op tv (zonder Rogier)!

|
|

Laatste update:

Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een Prikkie en Frank en Rogier Checken in, zijn klaar als televisieduo. Frank Jansen keert binnenkort wél terug als panellid in het populaire RTL-programma Ranking the Stars.

Na een zéér publieke ruzie tussen Frank en Rogier had RTL er helemaal genoeg van. Het populaire duo werd uit elkaar gehaald en zou niet meer terugkeren op televisie. Frank Jansen krijgt voorlopig nog geen eigen show, maar komt wél in het panel van Ranking with the Stars te zitten, zo meldt RTL Boulevard.

In Ranking the Stars proberen BN’ers elkaar te rangschikken door verschillende vragen te beantwoorden. Het spelelement is echter totaal ondergeschikt aan de lullige grappen die de sterren over elkaar maken. Je gooit er een paar wijntjes in en de BN’ers zeiken elkaar tot op het bot af!

Ranking the Stars werd jarenlang gepresenteerd door Paul de Leeuw, maar het programma blijft achter bij RTL terwijl de presentator de zender juist verliet. Het nieuwe seizoen van Ranking the Stars wordt gepresenteerd door Eddy Zoëy.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Frank Jansen keert dus terug in Ranking the Stars, maar zou volgens het Algemeen Dagblad óók bezig zijn met een nieuwe versie van Paleis voor een Prikkie. Nu RTL en Talpa over een tijdje samengaan zou hij de show opnieuw kunnen presenteren. Zonder Rogier, maar misschien met een leuke presentatrice, zo meldt de krant.

Lees verder