Paul de Leeuw, Ranking the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw, Ranking the Stars

Paul de Leeuw baalt: 'Ik mag Ranking the Stars niet meer maken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen oktober kwam er vroegtijdig een einde aan de samenwerking tussen Paul de Leeuw en RTL. De zender en de presentator zouden nog op projectbasis blijven werken, maar een comeback van zijn tv-hit Ranking The Stars kan hij wel vergeten

De presentator schoof gisteren aan bij Hoge Bomen en toen kwam het hoge woord eruit... 

'Onzinverhaal' 

"Ranking the Stars is echt een enorm leuk programma om te doen, maar ik mag het helaas niet meer maken omdat het bij RTL5 blijft", vertelde hij aan de piano bij Jeroen van der Boom. Die snapt er op zijn beurt helemaal niets van. "Dat vind ik zo'n ongelooflijk onzinverhaal! Als Paul de Leeuw er al 150 jaar is, leg dan maar eens aan de kijker uit waarom dat niet meer kan." 

Andere presentator?

Paul de Leeuw baalt zelf als een stekker. "Het is naar RTL4 gegaan en ik ben bij RTL weg gegaan, dus dan zeggen: 'ja, het programma is nu van RTL'", vertelt hij beknopt. "Ik doe het al zo lang en het is echt een leuk programma om te doen, maar toen zeiden ze: 'Nee, we gaan toch kijken of we het bij RTL5 met iemand anders kunnen maken'." Jeroen denkt dat tv-baas Peter van der Vorst dat beter op zijn buik kan schrijven. "Ranking the Stars zonder Paul de Leeuw wordt nooit meer Ranking the Stars."

Paul de Leeuw baalt: 'Ik mag Ranking the Stars niet meer maken'

Geen gekke gedachte, want enkele Twitteraars denken daar precies zo over! 

Hoge Bomen met Paul de Leeuw gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder