Frank en Rogier voeren rechtszaak om hond

Frank en Rogier

Frank en Rogier stonden vandaag tegenover elkaar in de rechtszaal! Nadat de twee presentatoren vorig uit elkaar gingen moesten er nog wat zaken afgerond worden. Frank schrok nogal van het uiterlijk van zijn ex-man.

Rogier begon een rechtszaak tegen Frank vanwege geld, zo blijkt, maar Rogier schijnt het hondje Coco óók te missen en eist dat hij het dier mag zien. Shownieuws sprak met Frank buiten de rechtszaal: hij had geen goed woord over voor de gang van zaken.

“Hij gaat onzinnige dingen doen! Hij eist een omgangsregeling met Coco en die hond heeft daar niets aan. Hij heeft nog een hond, die zou ik ook wel eens willen zien. Het zijn allemaal van die dingen… Ik heb tegen alles nee gezegd.” De rechter vond dat Frank en Rogier hun onderlinge problemen zelf maar moesten oplossen: “Het vervolg is dat we er samen uit moeten zien te komen, dat is wat de rechter wil.”

Frank hoeft Rogier niet te zien

Het betekent niet dat Frank en Rogier binnenkort weer nader tot elkaar komen, want daar zit Frank even niet op te wachten. “Ik hoef Rogier echt niet te zien. Als hij weer helemaal opgeknapt is dan zou ik hem misschien wel weer willen zien. Hij ziet er nu niet echt florissant uit, ik ben er wel van geschrokken.”

De problemen zijn volgens Frank van financiële aard, ook al meldde Rogier een tijdje geleden dat hij barst van de Euro's. “Hij wil nu ineens al het geld hebben dat wij verdienen bij RTL. Ik ben bang voor het restitutieprobleem. Wij hebben allebei iets van elkaar te eisen. Qua eisen gaat het bij mij om een veel groter bedrag. Ik weet helemaal niet of hij dat met zijn huidige levenswijze kan terugbetalen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Een hereniging van het duo lijkt dus definitief van tafel, hoewel Frank zo ver niet wil gaan. “Ik denk dat we dat moeten vergeten, maar ik weet het niet zeker.” De toekomst van Frank ziet er bij RTL nog wél een beetje zonnig uit. De interieurexpert begint binnenkort als panellid in Ranking the Stars.