Robin Martens bij Beau

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens bij Beau

Gemist: Robin Martens doet in tranen haar verhaal bij Beau

|
|

Laatste update:

GTST-bekendheid Robin Martens schoof gisterenavond aan bij talkshow Beau. Ze vertelde eindelijk haar kant van het beruchte aanhoudings-verhaal. Heeft ze nu wel of niet die agent mishandeld?

Ze had nogal wat uit te leggen. Shownieuws kwam namelijk zondagavond met onthullende beelden waarop Robin hevig in de clinch lag met een agent na een avondje stappen in Castricum. De politie verklaarde later dat een vrouw - waarvan inmiddels bekend is dat het toch écht Robin was - een agent op zijn gezicht sloeg. Meerdere keren zelfs. 

Reactie Robin Martens

Beau, die zijn beruchte bureautje inruilde voor een echte talkshowtafel, wilde nu wel eens weten wat er écht gebeurde. Hevig geëmotioneerd legde Robin, met advocaat Peter Plasman naast haar, uit hoe het nu precies zit. In het kort? Het komt erop neer dat Robin probeerde op te komen voor haar beste vriend Bas, die door de politie naar de grond werd gewerkt nadat hij zich bemoeide met een andere aanhouding van een jongen met een 'Rambo'-mes. "Ik heb die man (de agent, red.) er geprobeerd vanaf te duwen", zegt ze met tranen in haar ogen. 

Opgepakt voor mishandeling

Robin ziet haar 'paniekreactie', zoals ze het zelf omschrijft, dus niet als mishandeling. "Ik heb die man niet geslagen", verweert ze. "Ik heb wel geschreeuwd omdat ik het niet aan kon zien hoe iemand waar ik zó van houd, zo wordt toegetakeld." Volgens Robin had ook haar beste vriend Bas "niets gedaan" en was het ingrijpen van de agenten dus niet nodig. Iets waar de politie vast en zeker anders over denkt. 

Reacties kijkers

Robins optreden in Beau maakt de tongen los. Kijkers ergeren zich aan haar gedrag en vinden dat ze gewoon van de agent af moest blijven. En haar tranen? Dat is volgens velen gewoon fake. Een greep uit de reacties: 

Lees verder