Robin Martens dansend in de Ziggo Dome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robin Martens dansend in de Ziggo Dome

GTST-actrice Robin Martens opgepakt voor mishandeling agent

|
|

Laatste update:

Robin Martens werd bekend door haar rol van Rikki in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar inmiddels is de actrice ongewild in haar eigen real-life soap beland!

Vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag brak een vechtpartij uit in het uitgaanscentrum van Castricum. Daarbij zou een 27-jarige vrouw in de boeien zijn geslagen vanwege de mishandeling van een agent. In een persbericht schrijft de politie: “Plotseling kwam er een vrouw aanlopen, die de agent beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg.” Hoewel de politie vanwege de privacy geen uitspraken mag doen over haar identiteit, zou het volgens Shownieuws gaan om actrice en model Robin Martens. Op RTV-NH doken gisteravond beelden op van het opstootje.

‘Schadelijk’

Een woordvoerder van Robin Martens noemt de politieverklaring ‘pertinent onwaar’. “Het gaat om een BN'er, dus dan wordt het nieuws al gauw opgeblazen”, zegt hij. “Ze zit ook al gewoon thuis, dat doen ze echt niet als er sprake is van mishandeling”, aldus de woordvoerder. Hij zegt een onderzoek in te stellen waarom het nieuws op deze manier door de politie naar buiten is gebracht, want ‘dit is echt schadelijk voor Robin’.

Lees verder