Rob Dekay

Veronica Superguide logo
Rob Dekay

Rob Dekay negeerde vriendin tijdens Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zanger Rob Dekay ontpopte zich een tijdje terug tot één van de minst 'ontdekte' Mollen in de geschiedenis van Wie is de Mol?. Maar zijn deelname aan het razend populaire programma was voor het thuisfront... nou, niet zo gezellig!

Zo wilde hij tijdens de opnames absoluut geen contact met zijn vriendin, die overigens - net als zijn tweelingbroer - al wist dat Rob de grote saboteur mocht spelen. "Dat kon ik er niet bij hebben", zegt hij in een interview met het AD. En ergens begrijpen we die hyperfocus wel: Rob is een mega-fan van het programma en moest zelfs huilen toen hij hoorde dat hij dit jaar de Mol mocht zijn.

Ghosting

Voor Rob ging het contact met het thuisfront tijdens de opnames dus op standje ghosting. Zijn vriendin mocht maar op twee voorwaarden contact met 'm opnemen. "Bel me als mijn moeder dood gaat of de hond, maar verder: leave me alone."

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Corona

Net als zowat elke artiest zit er ook bij Rob voor de komende tijd een giga-groot gat in de agenda. "Het is wat het is", zegt hij nuchter. "Ik verdien geen moer. Het is superkut en dat is een understatement." Geluk en gezondheid gaan echter voor, realiseert hij zich. "Ik ga in ieder geval vooruit. De Mol was bijzonder, maar zo heel bijzonder is het ook weer niet. Je moet het ook niet groter maken dan dat het is. Gelukkig zijn en gezond blijven, dat is het belangrijkste."

Wist je dat er dit jaar trouwens nog een extra WIDM-seizoen komt? Echt! En die is ook al opgenomen.

Lees verder