Rob Dekay

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Dekay

Rob Dekay moest een traantje laten toen hij hoorde dat ‘ie de Mol was

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wie is de Mol?-fanboy Rob Dekay werd helemaal emotioneel toen hij hoorde dat hij dit jaar de Mol mocht zijn.

Het voelt misschien al weken geleden dat Rob 'uit de kast kwam' als Mol (check hier nog eens al zijn sluwe acties) en dat heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis. Toch is het slechts een weekje geleden. Op de insta-pagina van Wie is de Mol? staat sinds vandaag een kleine terugblik van de Mol himself, die - zo blijkt - vrij emotioneel werd toen 'ie 'het telefoontje' kreeg.

Traantje

Rob onthult dat hij een traantje moest laten toen hij het grote nieuws te horen kreeg. In een pizzeria nog wel. "Ik heb echt een traan gehad toen. Mijn lievelingsprogramma. Ik mag er niet aan meedoen, ik bén het", blikt hij terug. "Wat overkomt mij nu? Mijn leven gaat veranderen."

Podcast

Wil je nog véél meer weten over Rob Dekay en zijn grote Mollenavontuur? DJ Annemieke Schollaardt interviewde hem en de drie finalisten voor de nieuwste en voorlopig laatste editie van de Wie is de Mol?-podcast. Terugluisteren kan hier!

Een extra seizoen

Oh ja: we weten inmiddels al wat meer over dat extra Wie is de Mol?-seizoen, dat ergens na de zomer op NPO 1 komt. Presentator Rik van de Westelaken vertelde na de grote finale van een week geleden dat dit bonusseizoen er zou komen, maar toen kregen we natuurlijk direct meer vragen. Wie doen er mee? Waar vindt het plaats? Is het al opgenomen? Op die laatste vraag hebben we nu een geruststellend antwoord gekregen.

Lees verder