Kickbokser Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kickbokser Rico Verhoeven

Rico Verhoeven reageert op geruchten rond relatiebreuk met Jacky

|
|

Laatste update:

We vertelden je aan het begin van de week al dat Rico Verhoeven en Jacky Duchenne na 15 jaar een punt zetten achter hun relatie. Ondanks dat de twee het nieuws zelf naar buiten brachten, begon de geruchtenmolen toch al snel op volle toeren te draaien. Om af te rekenen met alle valse berichtgeving komen de ex-geliefden nu zelf met een officieel statement.

Rico en Jacky gaan in op relatiebreuk

Op social media delen Rico Verhoeven en zijn ex Jacky Duchenne een officieel statement over hun relatiebreuk. “De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk.” De ex-geliefden distantiëren zich vervolgens nadrukkelijk van deze verhalen en vragen om ruimte om deze moeilijke tijd als gezin te doorlopen. Ze willen namelijk niet dat hun kinderen ongevraagd de dupe worden.

Geruchten over Rico en Yolanthe

Het statement van de ex-geliefden volgt op de eerdere berichtgeving over Yolanthe Cabau en kickbokser/realityster Rico. Een vervelende opmerking van Jacky onder een video van Yolanthe bleef namelijk niet onopgemerkt... Die episode heeft Jacky inmiddels alweer achter zich gelaten. Ze gaf namelijk eerlijk toe te overhaast gehandeld te hebben.

Lees verder