Kickbokser Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kickbokser Rico Verhoeven

Ex Rico Verhoeven reageerde te gehaast op bericht Yolanthe Cabau

|
|

Laatste update:

We lieten je eerder vandaag weten dat Rico Verhoeven en Jacky Duchenne een punt hebben gezet achter hun relatie. Nadat de kickbokser het nieuws naar buiten bracht, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien... Zo werd gespeculeerd dat Yolanthe Cabau een rol speelde bij de breuk. Jacky komt gelukkig zelf met opheldering!

Jacky reageert op Instagram van Yolanthe

Wat is er allemaal aan de hand? Yolanthe Cabau deelde een video op Instagram met daarop bloemen, bedoeld voor haar overleden vader. Jacky reageerde met een felle opmerking: "Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Aangezien de reactie inmiddels is verwijderd, besloot Jacky op haar eigen Instagram opheldering te geven. De ex van Rico geeft daarin aan overhaast gereageerd te hebben. Ze had het filmpje zonder geluid bekeken en was in de veronderstelling dat het bloemen voor Valentijnsdag waren.

Rico: geen Valentijnscadeau voor Yolanthe

Ook kickbokser/realityster Rico heeft van zich laten horen. Hij bevestigde aan De Telegraaf dat het helemaal niet om een Valentijnscadeautje voor Yolanthe ging: "Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.”

Lees verder