Anouk zangeres Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk zangeres Voice

Einde relatie door corona? Anouk biedt troost met nieuw nummer

|
|

Laatste update:

Gelukkig hebben wij het heel gezellig in onze thuisisolatie, maar er zijn ook mensen die er achter komen dat de liefde voor hun partner eigenlijk op is… Een relatiebreuk door corona! Alsof het allemaal al niet vervelend genoeg is... Om mensen wiens relatie is gesneuveld een hart onder de riem te steken, heeft Anouk een liedje opgenomen.

Relatie verbroken door het coronavirus?

Het was eigenlijk niet bij Anouk opgekomen dat dit thuiszitten vanwege de uitbraak van het coronavirus ertoe kan leiden dat je je relatie verbreekt. Ze geeft in onderstaande video aan dat ze dacht dat mensen het juist gezellig zouden hebben: "Ik dacht: iedereen zit lekker thuis, hoeft niet naar z’n werk, lekker met z’n familie. Dat zal iedereen wel fijn vinden. Helemaal niet bij stilgestaan dat er mensen zijn die dat helemaal niet fijn vinden." Het was haar vriend Dominique die haar erop wees dat het coronavirus juist tot veel echtscheidingen zou kunnen leiden: "Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je door zo’n periode denkt: wij passen toch niet zo goed bij elkaar." Speciaal voor alle mensen wiens relatie de crisis niet overleeft, deelt Anouk het liedje Deena & Jim op Instagram.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Anouk vast in Marokko door corona

Anouk zit al een tijdje vast in Marokko. Ze durft het land niet uit tijdens de coronacrisis, omdat ze astma heeft. Gelukkig kan de zangeres in ieder geval rekenen op hulp van Ali B en Leontien Borsato. Ook vermaakt Anouk zich dus prima met Instagram! Eerder ging ze bijvoorbeeld ook nog even in op haar relatie met mede-Voice-coach Lil’ Kleine.

Lees verder