Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Anouk zit nog altijd vast in Marrakesh: geen geld voor privévlucht

|
|

Laatste update:

Zangeres en The Voice of Holland-coach Anouk zit nog altijd vast in een hotel in Marrakesh. Een vliegtuig terug naar Nederland nemen wordt moeilijk: Anouk lijdt aan astma en is bang om besmet te raken met het coronavirus.

En een privévliegtuig nemen, is dat een optie? Dan hoeft ze zich niet te begeven onder medepassagiers die haar mogelijk kunnen besmetten. Nee, dat is geen optie, benadrukt Anouk in een uitgebreid insta-filmpje waarin ze haar volgers op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen rond haar benarde situatie.

Geen geldpotje

Veel volgers suggereerden om een privéjet te huren. "Maar zo gemakkelijk gaat dat niet", legt Anouk uit. Ze heeft niet zomaar een geldpotje liggen om zo'n grote uitgave te doen. "Ik ben niet heel verstandig: ik plan elk jaar precies wat ik nodig heb om te kunnen leven. Maar ook die concerten in de zomer vervallen. Dus het is niet de tijd om nu enorme bedragen te gaan uitgeven." Ook geeft ze aan dat ze geen BN'er-vrienden heeft die zomaar een privéjet kunnen invliegen.

Vast in hotel

Een aantal dagen geleden redde Leontine Borsato Anouk uit een lastige situatie. Ze zat namelijk vast in een haast uitgestorven resort in Marokko waar ze in eerste instantie kwam om aan nieuwe muziek te werken. Leontine hoorde Anouks noodkreet op insta en regelde via via dat ze in een hotel mocht verblijven van een Nederlander, hoteleigenaar Willem. Sindsdien zit ze veilig op haar hotelkamer, van alle gemakken voorzien. "Ik ben gezond en overwhelmed door alle reacties." In Marokko is overigens de noodtoestand afgeroepen. Het is niet duidelijk of en wanneer Anouk weer naar Nederland kan. Ze is één van ongeveer 200.000 Nederlanders die nog vastzitten in het buitenland, zo liet KLM eerder weten.

Lees verder