Anouk als commentator bij het Songfestival?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk als commentator bij het Songfestival?

Anouk ‘sprakeloos’ door actie Leontine Borsato

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een mooi gebaar van Leontine Borsato, die na de recente breuk met Marco (en de beerput daaromheen) ongetwijfeld nog steeds door een diep dal gaat. Ze schoot zangeres Anouk te hulp. Die zat door het coronavirus vast in een uitgestorven resort in Marrakesh.

Eerder deze week filmde Anouk zichzelf terwijl ze door het gigantische, bijna-lege resort liep. Toen vertelde ze al dat Voice-collega Ali B. haar puffers stuurde. Anouk lijdt namelijk aan astma. Ze had niet gedacht dat ze zolang vast zou zitten en dat is niet gek - het coronavirus slaat in rap tempo hevig om zich heen. Als gevolg hiervan kan ze (nog) niet terug naar Nederland vliegen.

Leontine redt Anouk

Ook Leontine schiet Anouk te hulp! Ze kreeg het filmpje van de zangeres ook onder ogen en besloot om haar netwerk in te schakelen. Leontine kent ene Willem, de eigenaar van een hotel in Marrakesh. Ze bracht 'm direct in contact met Anouk en die werd snel opgehaald zodat ze in het hotel kan verblijven en dus niet in een mega-groot, 'eng' spookresort.

Sprakeloos

In een nieuwe update laat een ontroerde Anouk weten dat ze enorm dankbaar is. De actie van Leontine maakte Anouk zelfs "sprakeloos", zo vertelt ze. "Ik heb een kamer mogen uitkiezen en hij (hoteleigenaar Willem, red) zei: ’Blijf hier maar zolang als nodig is.’ Ik ben helemaal overwhelmed. Echt sprakeloos."

Lees verder