Martijn Krabbé in The Voice Of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Krabbé in The Voice Of Holland

TVOH: Martijn Krabbé ‘begrijpt Anouks woede’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Presentator Martijn Krabbé lag afgelopen zaterdag even flink in de clinch met Anouk in The Voice Of Holland. Toen Anouks kandidaat Sanne door het publiek werd weggestuurd, dacht de coach aan ‘een vooropgezet plan’. Krabbé greep in, waarna er even een stekelig sfeertje ontstond.

Volgens Krabbé is er geen vuiltje aan de lucht in zijn relatie met coach Anouk. Tegen het Algemeen Dagblad zegt hij: ‘Zo’n discussie ontstaat in het heetst van de strijd.’ Anouks kandidaat zong véél en véél beter dan haar rechtstreekse concurrent Daphne, die er gewoon een potje van maakte, maar Daphne kreeg toch de ‘sympathy vote’.

Volgens Krabbé is ‘iedereen die zover komt in The Voice goed. Daphne is ook goed, maar verknalde haar optreden: dat heeft men haar blijkbaar vergeven.’ Volgens Krabbé zijn dit soort gebeurtenissen onvermijdelijk in elk spel. ‘Weet je wat het is met spelregels? Als je wint zijn het prima regels, maar als je verliest kun je ze makkelijk de schuld geven.’ The Voice-sensatie Samantha Steenwijk reageerde deze week met woorden van vergelijkbare strekking. Heel zuur, maar niets aan te doen.

The Voice Of Holland: Finale!

Komende vrijdag is het alweer tijd voor de finale van The Voice Of Holland. Emma Boertien en Stef Classens (Team Waylon), Sophia Kruithof (Team Anouk) en Daphne van Ditshuizen (Team Ali B.) strijden om de titel! Hoe het met de vorige winnaars gaat lees je hier!

Lees verder